TOP Sollicitatie Training

TOP Sollicitatie Training

Hoe zou jij je voelen als jij zelf de touwtjes in handen hebt tijdens jouw sollicitatie?

Wat zal er gebeuren als jij weer controle hebt over waar je naar toe gaat in op je carrièrepad? 

Hoe zou je jij je voelen na een succesvol sollicitatiegesprek?

Wie ben jij als je het werk doet wat je leuk vindt?

Met de ‘TOP Sollicitatie’-training ga je al deze vragen beantwoorden en leer je regie te pakken nemen over je eigen sollicitatietraject, om je optimaal voor te bereiden voor een sollicitatiegesprek en leer je tot slot de beste versie van jezelf te zijn tijdens een sollicitatiegesprek. Na de training heb je geleerd hoe je persoonlijk leiderschap en eigenaarschap neemt over je eigen sollicitatie. Door de regie te pakken nemen zorg je ervoor dat elke sollicitatie een succesvolle sollicitatie wordt! 

De ‘TOP Sollicitatie -training bestaat uit een 3 uur durend programma (1 dagdeel). De trainingssessies worden online (via Zoom) verzorgd.

Programma: 

Module – Mijn missie: Je leert waarom het belangrijk is om een goede en duidelijke doelformulering te hebben en hoe je deze zelf kan bepalen.

 

Module – Mijn Sollicitatiestrategie: In deze module leer je de verschillende stappen te doorlopen die belangrijk zijn in een sollicitatietraject. Zo leer je stap voor stap de regie te nemen over je eigen sollicitatiestrategie. Let op: Je gaat al starten met solliciteren!

Module – Oefensollicitatie: Oefen de geleerde lessen en opgedane inzichten via een oefensollicitatie en ontvang na afloop feedback over het gesprek.