“Mijn naam is Jihad en werkzoekenden helpen naar hun ideale baan is mijn passie!”

Voordat ik van start ging met ‘De  Sollicitatie Coach’ heb ik een behoorlijke weg afgelegd. Inmiddels kijk ik vol trots terug op dit pad en weet ik dat ik mensen echt verder kan helpen. Mijn weg was een route van ups maar ook veel downs. Toch had ik het niet anders gewild. aangezien al mijn levenservaringen een ruime bagage hebben meegegeven. Met dank aan deze ervaringen, in combinatie met mijn achtergrond, mijn hoogsensitiviteit, opleiding, ontdekte talenten  en ontwikkelde vaardigheden, weet ik feilloos de juiste snaren te raken om een brug te slaan naar nieuwe mogelijkheden.

Je kunt bij mij terecht wanneer je:

Beter wilt worden in het voeren van sollicitatiegesprekken, zodat je voortaan met een fijn gevoel en vol zelfvertrouwen je sollicitatiegesprek voorbereid, voert en beëindigt;

  De regie wilt hebben over je eigen sollicitatiestrategie en wilt leren hoe je dat kan bereiken;

  Moeite hebt met het vinden van een (gepaste) baan en je daar extra begeleiding in kan gebruiken;

  Toe bent aan een volgende stap in je carrière, maar misschien nog niet concreet weet wat je wilt gaan doen. Je hebt net dat zetje in de juiste richting nodig;

  Het zat bent om het carrièrepad van andermans verwachtingen te volgen en je toe bent om je eigen pad te ontdekken.

  Het gevoel hebt dat de wereld nog niet het beste van jou gezien heeft.

Samen gaan wij die olietanker, die jouw leven heet, bijsturen zodat jij jouw koers gaat varen en terecht komt in de baan die echt bij jou past.

Heb jij binnenkort een sollicitatiegesprek? Of heb jij het gevoel dat er meer uit je carrière te halen is?
Boek dan nu kosteloos een Sollicitatie Oriëntatie Sessie van 30 minuten via de onderstaande link en maak alvast een vliegende start! Na afloop heb je inzichten welke gedachten en gedragingen jou tegenhouden en welke manieren er zijn om hierin te veranderen. Verder help ik jou met een sollicitatiestrategie die bij jou past.