PRO Sollicitatie Training

PRO Sollicitatie Training

Hoe zou jij je voelen als jij zelf de touwtjes in handen hebt tijdens jouw sollicitatie?

Wat gebeurd er als jij weer controle hebt over waar je naar toe gaat in op je carrièrepad? 

Hoe zou je jij je voelen na een succesvol sollicitatiegesprek?

Wie ben jij als je het werk doet wat je leuk vindt?

Met de ‘Pro Sollicitatie’-training ga je al deze vragen beantwoorden en leer je regie te pakken nemen over je eigen sollicitatietraject, om je optimaal voor te bereiden voor een sollicitatiegesprek en leer je tot slot de beste versie van jezelf te zijn tijdens een sollicitatiegesprek. Na de training heb je geleerd hoe je persoonlijk leiderschap en eigenaarschap neemt over je eigen sollicitatie. Door de regie te pakken nemen zorg je ervoor dat elke sollicitatie een succesvolle sollicitatie wordt!

De ‘Pro Sollicitatie -training bestaat uit een 6 uur durend programma met in totaal 2 trainingsmomenten. De trainingssessies worden online (via Zoom) verzorgd.

Programma: 

Sessie 1 | Totale duur: 3 uur

Module – Mijn missie: Je leert waarom het belangrijk is om een goede en duidelijke doelformulering te hebben en hoe je deze zelf kan bepalen.

Module – Mijn ‘Ideale Baan’: In deze module leer je hoe je jouw ‘Ideale Baan’ vorm kan geven.

Sessie 2| Totale duur: 3 uur

Module – Mijn Sollicitatiestrategie: In deze module leer je de verschillende stappen te doorlopen die belangrijk zijn in een sollicitatietraject. Zo leer je stap voor stap de regie te nemen over je eigen sollicitatiestrategie. [Inclusief CV + LinkedIn Training]