Oefensollicitatie

Oefensollicitatie

Oefensollicitatie: €99,95 (Incl. BTW) – 45 minuten

 

De Online Sollicitatie Coach begrijpt dat solliciteren soms nog best lastig kan zijn. Het is dan ook geen activiteit die je dagelijks oefent of praktiseert. Als je niet of nauwelijks gesolliciteerd hebt dan kan het aanvoelen alsof je in het diepe gegooid wordt.

Daarom krijg je nu de mogelijkheid om je sollicitatiegesprek te oefenen met De Online Sollicitatie Coach. Zo kan je alvast wennen aan het idee en kom je tot inzichten of antwoorden op vragen die je wellicht tijdens een sollicitatiegesprek kan verwachten. Of juist wilt vragen!

Wat moet je doen?

1) Vul hieronder je gegevens in en dien je aanvraag voor een oefensollicitatie direct in.

2) Binnen 24 uur krijg je van mij een betaal-link voor het bedrag van 99.95 euro toegestuurd. Zodra je de betaling voldaan hebt krijg je een link toegestuurd om je oefensollicitatie van 45 minuten in te plannen.

3) We zullen tijdens je oefensollicitatie diverse onderwerpen behandelen, zoals presentatie, communicatie, feedback geven en krijgen etc. Ook zal je zelf in de rol van een recruiter kruipen om te voelen hoe het is om aan de andere kant van de lijn te zitten. Zo zal je je nog beter kunnen inleven tijdens je sollicitatiegesprek.   

4) Aan het einde evalueren we samen het gesprek en krijg je nog wat praktische tips mee voor wanneer je voor het ‘eggie’ gaat solliciteren. 

TIP: Vergeet niet je SPAM-box te controleren!